iVision

iSowa.io Piotr SowaHei, monet ihmiset kysyvät minulta… Miksi perustit tämän yrityksen? Miksi juuri tähän aikaan ja sinun ikäsi? Kun kaikki ohjelmistot näyttävät olevan jo tehty. Ehkä voin huolehtia enemmän taiteesta työssäni. Miksi uskot voivasi menestyä tällaisena kriisiaikana?? Miksi annat yrityksen nimeksi iSowa.io, kun sinulla on jo menestynyt blogi? Niin, Haluaisin jakaa vision tämän idean takana. Aloitan samalla tavalla kuin eräs kuuluisa amerikkalainen tarinankertoja; Haluan kertoa teille, että tarina ei tapahdu aivan näin, mutta tarina on totta.

Anna minun kertoa tämä. Tietysti, kukaan ei halua kuolla tänä pandemian aikana. Tämä kriisi sai minut ajattelemaan uudelleen, ettei odotusaika riittänyt. Olen haaveillut oman yrityksen perustamisesta vuosia. Minulla ei ole asiakkaiden vaatimuksia hyvin, ei melkein ollenkaan. Haluan kokeilla kaikkia taitojani viime aikoina 15 vuosia tietokoneohjelmistoalalla. Kaikki alkoi noin kymmenen vuotta sitten, kun minua pyydettiin lähtemään yrityksestä, jossa työskentelin liian kovasti ja poltin itseni loppuun. Tajusin, että minun pitäisi rakentaa jotain itselleni ja brändilleni tekemällä blogia ja kunnioittaen lukijoita. Ainoa tapa oli luoda blogi englanniksi, koska se on yksi maailman suosituimmista kielistä. Työskentelen ahkerasti, ja löydät minut helposti Internetistä miltä tahansa hakusivustolta. Lyhyesti, olemassaoloni verkossa on blogin intohimon ansiota.

Tämän yrityksen pääprofiili ei ole ohjelmistokehitys. Kyse on erinomaisen puhtaan monikulttuurisen tekemisestä, monikielisiä sivustoja. Haluan herättää kiinnostuksen ja löytää yleisöä taiteelle. Nyt on aika aloittaa jotain uutta, ei pudotuksena vaan lisäyksenä lautaselleni. Jos joku tarvitsee taitojani, Löydät kaikkien osakkeiden tulokset GitHubista, iBlog.iSowa.io, Avoimen lähdekoodin yhteisö, Esitulosteet, YouTube, ja muita, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella.

iSowa.io.Plant.Care
Tämän ensimmäisen postauksen lopussa on vielä yksi asia. Olemme intohimoisia AI/ML:stä, erityisesti GPU-kiihdytetty objektien tunnistus ja luokittelulaskenta. Jos olet enemmän kiinnostunut tekemästämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Piotr Sowa, Omistaja
iSowa.io Plant Dreamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*