iVision

iSowa.io Piotr SowaHei, monet ihmiset kysyvät minulta… Why did you start this company? Miksi tässä iässä, kun kaikki ohjelmistot näyttävät olevan jo kirjoitettuja? Miksi uskot onnistuvasi näin kriisiaikana?? Why do you name the company iSowa.io once you already have quite a successful blog? Niin, Haluaisin jakaa näkemyksen tämän idean takana. Aloitan saman kuin eräs kuuluisa amerikkalainen tarinankertoja, I want to tell you that the story does not exactly happens this way, mutta tarina on totta…

Haluan aloittaa ja jakaa täällä näkemykseni tämän tekemisestä. I love what I do to make the correct source code scalable, monisäikeinen, moniytiminen C#, jopa matala viive, ja useita miljoonia tapahtumia päivässä valmiina T-SQL-tietokannassa; miksi ei? Ja viestinnän datasovittimen komponenttien kokoamisella, ei edes lähellä sitä, mitä sinulla on nykyaikaisissa ORM -järjestelmissä?. Uskon digitaaliseen muutokseen ja pilvi-ensimmäinen -strategiaan. Kysymyksiisi liittyen… Hyvin, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jotain uutta. Kriisiaika on vaikea, mutta se avaa minulle myös ainutlaatuisen näkemyksen tosiasioista.

Kerron teille tämän, kukaan ei halua kuolla tänä pandemia -aikana, minut mukaanlukien, jopa kaikille, jotka haluavat päästä taivaaseen, kukaan ei vielä kuole, mutta tämä kriisi avasi minut ajattelemaan, että ei ole tarpeeksi aikaa odottaa, Haaveilen oman yrityksen perustamisesta vuosia, ja totta puhuen minulla ei ole asiakkaiden toiveita… no melkein ei ollenkaan. Haluan kokeilla kaikkia taitojani viimeiseen asti 15 vuotta tietokoneohjelmistoalalla. Ja viimeiseksi, miksi tämä nimi? All started about ten years ago when I was fired from a company I worked too hard and realized that I could make my blog and build respect in the readers, mutta vain jos aion työskennellä kovasti blogin sisällön parissa, ja vain englanniksi, koska se on yksi maailman suosituimmista kielistä. Työskentelen kovasti, ja löydät minut Internetistä helposti mistä tahansa hakusivustosta. Lyhyesti, koko olemassaoloni Internetissä johtuu blogin intohimosta.

Nyt on aika aloittaa jotain uutta, ei pudotuksena, vaan lisänä lautaselleni. Jos joku tarvitsee osaamistani, Löydät alls -osakkeiden tulokset GitHubista, iBlog.iSowa.io, AMD -yhteisö, Esipainot, YouTube, ja enemmän… älä epäröi ottaa minuun yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella.
iiSowa.io.Plant.Care
Tämän ensimmäisen viestin lopussa on vielä yksi asia… Olemme intohimoisia AI/ML: stä, erityisesti GPU -nopeutettu objektien tunnistamisen ja luokittelun laskeminen. Jos olet enemmän kiinnostunut tekemistämme asioista, ota rohkeasti yhteyttä.

Piotr Sowa, Omistaja
iSowa.io Plant Dreamer