iVision

iSowa.io Piotr SowaHej, mange mennesker spørger mig… Hvorfor startede du dette firma? Hvorfor på dette tidspunkt og din alder? Når al software ser ud til at være allerede lavet. Måske kan jeg tage mig af mere kunst i mit arbejde. Hvorfor tror du på, at du kan lykkes i sådan en krisetid? Hvorfor kalder du virksomheden iSowa.io, når du allerede har en succesrig blog? Så, Jeg vil gerne dele visionen bag denne idé. Lad mig starte på samme måde som en berømt amerikansk historiefortæller; Jeg vil gerne fortælle dig, at historien ikke ligefrem foregår på denne måde, men historien er sand.

Lad mig fortælle dig dette. Selvfølgelig, ingen ønsker at dø i denne pandemitid. Denne krise fik mig til at genoverveje, at det ikke var tid nok til at vente. Jeg har drømt om at lave mit eget firma i årevis. Jeg har ikke nogen kundes ønsker godt, næsten slet ikke. Jeg vil prøve med alle mine færdigheder fra sidst 15 år i computersoftwareindustrien. Det hele startede for omkring ti år siden, da jeg blev bedt om at forlade en virksomhed, jeg arbejdede for hårdt for og brændte mig selv ud. Jeg indså, at jeg skulle bygge noget for mig selv og mit brand ved at lave min blog og respektere læserne. Den eneste måde var at oprette en blog på engelsk, fordi det er et af verdens mest populære sprog. jeg arbejder hårdt, og du kan nemt finde mig på internettet på enhver søgeside. Kort sagt, min online eksistens er takket være min blog passion.

Denne virksomheds hovedprofil er ikke softwareudvikling. Det handler om at gøre fremragende ren multikulturel, flersprogede websteder. Jeg vil have interessen og finde noget publikum til kunst. Nu er det tid til at starte noget nyt, ikke som en dråbe, men som tilføjelse til min tallerken. Hvis nogen har brug for mine evner, du kan finde resultaterne af alle delinger på GitHub, iBlog.iSowa.io, Open Source-fællesskab, Fortryk, Youtube, og flere, tøv ikke med at kontakte mig via kontaktformularen på denne side.

iSowa.io.Plant.Care
Der er en ting mere i slutningen af dette første indlæg. Vi brænder for AI/ML, især GPU-accelereret objektgenkendelse og klassifikationsberegning. Hvis du er mere interesseret i, hvad vi laver, tøv ikke med at kontakte os.

Piotr Sowa, Ejer
iSowa.io Plant Dreamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*