iVision

iSowa.io Piotr SowaHallo, vra baie mense my… Why did you start this company? Hoekom op hierdie ouderdom, wanneer alle sagteware blykbaar reeds geskryf is? Waarom glo u dat u in so 'n krisistyd kan slaag?? Why do you name the company iSowa.io once you already have quite a successful blog? So, Ek deel graag die visie wat agter hierdie idee sit. Laat ek dieselfde begin as 'n beroemde Amerikaanse storieverteller, I want to tell you that the story does not exactly happens this way, maar die storie is waar…

Ek wil my visie hieroor begin en hier deel. I love what I do to make the correct source code scalable, multi-threading, multi-core gesteun op C#, selfs lae vertraging, en miljoene transaksies per dag gereed met die T-SQL in die databasis; hoekom nie? En met saamgestelde komponente van kommunikasie -data -adapter, nie eens naby aan wat u in moderne ORM's het nie?. Ek glo in digitale transformasie en 'n wolk-eerste strategie. Met betrekking tot u vrae… Wel, dit is nooit te laat om iets nuuts te begin nie. Die krisistyd is moeilik, maar dit maak my ook oop vir 'n unieke feitekyk.

Laat ek jou dit vertel, niemand wil in hierdie pandemiese tyd sterf nie, ek insluitend, selfs vir almal wat hemel toe wil gaan, niemand wat nog gaan sterf nie, maar hierdie krisis het my laat dink dat dit nie genoeg tyd is om te wag nie, Ek droom om jare lank my eie onderneming te stig, en eerlik gesê, ek het geen klante nie… wel byna glad nie. Ek wil uiteindelik met al my vaardighede probeer 15 jaar in die rekenaarprogrammatuurbedryf. En laastens, waarom hierdie naam? All started about ten years ago when I was fired from a company I worked too hard and realized that I could make my blog and build respect in the readers, maar slegs as ek hard aan bloginhoud sal werk, en slegs in Engels omdat dit een van die gewildste tale ter wêreld is. ek werk hard, en u kan my maklik op die internet vind op enige soekwebwerf. In kort, my hele bestaan op die internet is te danke aan die blogpassie.

Nou is dit tyd om iets nuuts te begin, nie as 'n druppel nie, maar as 'n toevoeging tot my bord. As iemand my vaardighede nodig het, u kan die resultate van alle aandele op GitHub vind, iBlog.iSowa.io, AMD -gemeenskap, Voorafdrukke, YouTube, en meer… moet asseblief nie huiwer om my te kontak deur die kontakvorm op hierdie webwerf nie.
iiSowa.io.Plant.Care
Daar is nog een ding aan die einde van hierdie eerste pos… Ons is passievol oor AI/ML, veral die GPU -versnelling van die herkenning en klassifikasie van objekte. As u meer belangstel in dinge wat ons doen, kontak ons gerus.

Piotr Sowa, Eienaar
iSowa.io Plantdromer